Начало

Партньори

Теле Скай ЕООД

Теле Скай ЕООД е компания, предлагаща специализирани аутсорсинг услуги в областта на телекомуникациите и маркетинга. Фирмата предлага индивидуални решения на клиентите си за високо-качествени процеси и обслужване на техните клиенти.

 

На нашите клиенти предлагаме обслужване на техните крайни клиенти, методи за увеличаване на продажбите и повишаване качеството на предлаганите от тях продукти и услуги.

 

Фирмата ни предлага професионално отношение от специалисти, които са професионално обучени в сферата на телекомуникациите. Чрез нашите услуги клиентите ни ще имат възможността да надграждат взаимоотношенията си с клиентите, като получават постоянна обратна връзка за цялостното обслужване към тях.

 

Екипът на Теле Скай ЕООД е от висококвалифицирани услуги, които са се доказали в множество проекти с клиенти от различни браншове.

виж още

Lucas

LUKAS HOLLAND е създадена през 1992 г. Оттогава компанията е водещ производител на доилни машини, доилни системи, пръскачки, разпръсквачи на торове и някои други селскостопански инструменти в Турция. Марката придобива широко уважавана репутация в много страни по света за кратко време и става силно търсена световна марка в селското стопанство.

виж още

Агропът 2011

”Агро Път 2011“ ООД е компания с основен предмет на дейност търговия със земеделска техника, гаранционен и извънгаранционен сервиз.

виж още

Dal degan

Един от най-големите производители на пръскачки както в Сърбия, така и по света, с традиция над 145 години. От основаването си, през 1870 г. в Mason Vicentino (Италия) и започвайки дейност в Сърбия от 2004 г., те се стремят да бъдат в крак с технологичните тенденции и непрекъснатото развитие на технологиите във всички етапи на производството.

виж още

Sanidas

Компания SANIDAS е основана в Гумениса-Килкис през 1984 г. от г-н Евагелос Санидас и днес действа в цяла Гърция, Кипър, България, FY.RO.M и Румъния. Първо, целта на компанията беше да произвежда селскостопанска техника. За кратко време, поради факта, че районът принадлежи към традиционен регион на лозята, започнa да изграждa специална селскостопанска техника за лозарството.

виж още

Фермер 2016

Фирма „ФЕРМЕР 2016”  ООД е официален дилър за град Плевен и Ловеч на трактори KUBOTA – Япония. Зад марката „KUBOTA” стои изработката на висококачествени продукти с дълготраен живот и максимална функционалност.

виж още

Tarim OZ

Ние винаги произвеждаме най-високо качество с подкрепата на научноизследователска и развойна дейност, като оценяваме исканията и предложенията на нашите клиенти възможно най-скоро. Ние винаги предоставяме най-качественото обслужване, използвайки нашите знания и технологии. Ние допринасяме за икономиката на страната ни с дял износ от 40% от нашата продукция. Нашата компания; приятелски настроени към своите служители и клиенти, държат се в честни и морални норми. Нашите търговски дейности ни дават увереност както срещу нашите доставчици, така и пред нашите клиенти.

виж още

Control Expert Engineering

Фирмата се занимава с изработването на CRM/ERP системи и всякакъв специализиран софтуер свързан с управлението на производствените дейнoсти във всеки един сектор. Софтуерните специалисти, които стоят зад компанията са със дългогодишен опит, като един от големите проекти, които са разработвали са за фирма ОверГаз. Ако търсите подходящ партньор, който да реши дългосрочно вашите проблеми, Контрол Експерт Инженеринг е правилният избор.

виж още

Leoplast

Леопласт ООД се занимава с изработката на дограма и профили. Фирмата поддържа широка гама от висококачествени продукти и разполага с голяма производствена база.

виж още