Начало

Партньори

Други партньори

Ванина Експорт

Ванина Експорт АД e създадена през 1996 г. и започва дейността си с внос и продажба на гуми за леки, лекотоварни, товарни автомобили, автобуси, селскостопанска, индустриална и специализирана техника. Марките, с които фирмата работи са: Alliance, Bridgestone, Firestone, Dunlop, GoodYear, Sava, Fulda, Torque, Kama и др. Ванина Експорт разполага със собствени складови бази в градовете Ямбол, Бургас и В. Търново. Фирмата има и широко развита дистрибуторска мрежа, която продължава да се разгръща на територията на България. Бизнес отношенията с нашите партньори са трайни и утвърждавани в продължение на години.

виж още

Control Expert Engineering

Фирмата се занимава с изработването на CRP, ERP системи и всякакъв специализиран софтуер свързан с управлението на производствените дейнисти във всеки един сектор. Софтуерните специалсти, които стоят зад компанията са със дългогодишен опит, като един от големите проекти, които са разработвали са за фирма ОверГаз. Ако търсите подходящ партньор, който да реши дългосочно вашите проблеми Контрол Експерт Инженеринг е правилният избор.

виж още

Leoplast

Леопласт ООД се занимава с изработката на дограма и профили. Фирмата поддържа широка гама от висококачествени продукти и разполага с голяма производствена база.

виж още

Mibu 17

Мибу 17 произвежда и търгува с колове и приспособления за лозови масиви, овощни градини и системи против градушка. Фирмата е сравнително нова, но работи еднакво добре на вътрешния пазар и на пазара на други държави благодарение на широката си мрежа за продажби на дребно.
Фирмата работи в две главни области, които са свързани помежду си:
– Производство на предварително напрегнати бетонни колове
– Метални колове
– Продажби на широка гама приспособления собствено производство заедно с най-известните търговски марки
– Съдействие преди продажбата
– Транспорт на стоката
– Проектиране и изграждане на овощни градини и лозови масиви

виж още