Начало

Партньори

Доставчици за селскостопанство

Агро Гигант

Агро Гигант е компания предлагаща широка гама услуги свързани с прецизно земеделие на българските стопанства. Фирмата разполага с офис в град Стара Загора и може да изпрати търговски представители  във всички градове на територията на Република България.

Залагат на мощно оборудване и интегрирана система за управление на
земеделието, които осигуряват интелигентно събиране и анализ на данни, приложими за планиране на полето, инспекция на реколтата и контрол на насекоми и вредители. Това предоставя на земеделските специалисти по-удобни и ефективни опции, намалява експлоатационните разходи, подобрява качеството на реколтата и
увеличава добива.

Екип от професионалисти  анализират и визуализират средата с лесен за използване софтуер за картографиране, трансформиращ сценариите от реалния свят в цифрови активи.  Целта на Агро Гигант е да са максимално полезни на  клиентите си, предлагайки им и услуги за автоматизирано събиране на почвени проби. Комбинирайки тази услуга с GPS система за навигация регистрират точно от къде са взети пробите и  помагат за планиране на специфично за стопанството управление на торовете. Заедно с теренното посещение и взимане на почвени проби от фирмата предлагат  и  почвени анализи за голям набор от макро и микро елементи, почвена текстура и други.

 

виж още

Lucas

LUKAS HOLLAND е създадена през 1992 г. Оттогава компанията е водещ производител на доилни машини, доилни системи, пръскачки, разпръсквачи на торове и някои други селскостопански инструменти в Турция. Марката придобива широко уважавана репутация в много страни по света за кратко време и става силно търсена световна марка в селското стопанство.

виж още

Агропът 2011

”Агро Път 2011“ ООД е компания с основен предмет на дейност търговия със земеделска техника, гаранционен и извънгаранционен сервиз.

виж още

Dal degan

Един от най-големите производители на пръскачки както в Сърбия, така и по света, с традиция над 145 години. От основаването си, през 1870 г. в Mason Vicentino (Италия) и започвайки дейност в Сърбия от 2004 г., те се стремят да бъдат в крак с технологичните тенденции и непрекъснатото развитие на технологиите във всички етапи на производството.

виж още

Sanidas

Компания SANIDAS е основана в Гумениса-Килкис през 1984 г. от г-н Евагелос Санидас и днес действа в цяла Гърция, Кипър, България, FY.RO.M и Румъния. Първо, целта на компанията беше да произвежда селскостопанска техника. За кратко време, поради факта, че районът принадлежи към традиционен регион на лозята, започнa да изграждa специална селскостопанска техника за лозарството.

виж още

Фермер 2016

Фирма „ФЕРМЕР 2016”  ООД е официален дилър за град Плевен и Ловеч на трактори KUBOTA – Япония. Зад марката „KUBOTA” стои изработката на висококачествени продукти с дълготраен живот и максимална функционалност.

виж още

Tarim OZ

Ние винаги произвеждаме най-високо качество с подкрепата на научноизследователска и развойна дейност, като оценяваме исканията и предложенията на нашите клиенти възможно най-скоро. Ние винаги предоставяме най-качественото обслужване, използвайки нашите знания и технологии. Ние допринасяме за икономиката на страната ни с дял износ от 40% от нашата продукция. Нашата компания; приятелски настроени към своите служители и клиенти, държат се в честни и морални норми. Нашите търговски дейности ни дават увереност както срещу нашите доставчици, така и пред нашите клиенти.

виж още

Кубота Агро

Доверен помощник за модерно, рационално и прецизно земеделие

виж още

Ивана Агро

Ивана Агро е търговско-производствена фирма , която се специализира от една страна в търговия на селскостопанска техника, а от друга – в производство и доставка на хидравлични маркучи с накрайници за всички отрасли на промишлеността и аграрния сектор. Фирмата може да обезпечи комплексни доставки на промишлени маркучи на база синтетичен каучук, PVC и др. за многостранно приложение. На клиентите предлага комплексни услуги в горепосочените области, при което гарантира изключителен контрол на качеството. Грижата за клиента и предлагането на качествени продукти е първостепенна цел на Ивана Агро.

виж още