Начало

Партньори

Доставчици за селскостопанство

Теле Скай ЕООД

Теле Скай ЕООД е компания, предлагаща специализирани аутсорсинг услуги в областта на телекомуникациите и маркетинга. Фирмата предлага индивидуални решения на клиентите си за високо-качествени процеси и обслужване на техните клиенти.

 

На нашите клиенти предлагаме обслужване на техните крайни клиенти, методи за увеличаване на продажбите и повишаване качеството на предлаганите от тях продукти и услуги.

 

Фирмата ни предлага професионално отношение от специалисти, които са професионално обучени в сферата на телекомуникациите. Чрез нашите услуги клиентите ни ще имат възможността да надграждат взаимоотношенията си с клиентите, като получават постоянна обратна връзка за цялостното обслужване към тях.

 

Екипът на Теле Скай ЕООД е от висококвалифицирани услуги, които са се доказали в множество проекти с клиенти от различни браншове.

виж още

Lucas

LUKAS HOLLAND е създадена през 1992 г. Оттогава компанията е водещ производител на доилни машини, доилни системи, пръскачки, разпръсквачи на торове и някои други селскостопански инструменти в Турция. Марката придобива широко уважавана репутация в много страни по света за кратко време и става силно търсена световна марка в селското стопанство.

виж още

Агропът 2011

”Агро Път 2011“ ООД е компания с основен предмет на дейност търговия със земеделска техника, гаранционен и извънгаранционен сервиз.

виж още

Dal degan

Един от най-големите производители на пръскачки както в Сърбия, така и по света, с традиция над 145 години. От основаването си, през 1870 г. в Mason Vicentino (Италия) и започвайки дейност в Сърбия от 2004 г., те се стремят да бъдат в крак с технологичните тенденции и непрекъснатото развитие на технологиите във всички етапи на производството.

виж още

Sanidas

Компания SANIDAS е основана в Гумениса-Килкис през 1984 г. от г-н Евагелос Санидас и днес действа в цяла Гърция, Кипър, България, FY.RO.M и Румъния. Първо, целта на компанията беше да произвежда селскостопанска техника. За кратко време, поради факта, че районът принадлежи към традиционен регион на лозята, започнa да изграждa специална селскостопанска техника за лозарството.

виж още

Фермер 2016

Фирма „ФЕРМЕР 2016”  ООД е официален дилър за град Плевен и Ловеч на трактори KUBOTA – Япония. Зад марката „KUBOTA” стои изработката на висококачествени продукти с дълготраен живот и максимална функционалност.

виж още

Tarim OZ

Ние винаги произвеждаме най-високо качество с подкрепата на научноизследователска и развойна дейност, като оценяваме исканията и предложенията на нашите клиенти възможно най-скоро. Ние винаги предоставяме най-качественото обслужване, използвайки нашите знания и технологии. Ние допринасяме за икономиката на страната ни с дял износ от 40% от нашата продукция. Нашата компания; приятелски настроени към своите служители и клиенти, държат се в честни и морални норми. Нашите търговски дейности ни дават увереност както срещу нашите доставчици, така и пред нашите клиенти.

виж още

Фенс конструкт

Фенс Конструкт е фирма, целяща задоволяване нуждите на селскостопанските производители от машини, сервиз, резервни части, услуги и Ноу-хау технологии. Фирмата трупа голям опит през годините, който подпомага високото качество на предлаганите от нас услуги. Дългогодишните отношения с нашите клиенти и партньори се градят на доверие, лоялност и висок професионализъм.
Фенс Конструкт е официален дилър на Кубота за България.
Предлагат пълната гама трактори и прикачен инвентар за тях – брани, плугове, култиватори, шредери, сеялки за есенни и пролетни култури, пръскачки, торачки, тракторни ремаркета и други на редица европейски производители – KUBOTA, TARIM OZ, LUKAS HOLLAND, DAL DEGAN, SAKALAK, CICORIA, SANIDAS, ZAVOD KOBZARENKO. Техните продукти напълно отговарят на съвременните изисквания за рационално и прецизно земеделие. Те се характеризират с висока производителност и нисък разход на енергия, същевременно отговарящи на всички европейски норми за екология и опазване на околната среда.

виж още