Начало

Партньори

Агро Гигант

Агро Гигант е компания предлагаща широка гама услуги свързани с прецизно земеделие на българските стопанства. Фирмата разполага с офис в град Стара Загора и може да изпрати търговски представители  във всички градове на територията на Република България.

Залагат на мощно оборудване и интегрирана система за управление на
земеделието, които осигуряват интелигентно събиране и анализ на данни, приложими за планиране на полето, инспекция на реколтата и контрол на насекоми и вредители. Това предоставя на земеделските специалисти по-удобни и ефективни опции, намалява експлоатационните разходи, подобрява качеството на реколтата и
увеличава добива.

Екип от професионалисти  анализират и визуализират средата с лесен за използване софтуер за картографиране, трансформиращ сценариите от реалния свят в цифрови активи.  Целта на Агро Гигант е да са максимално полезни на  клиентите си, предлагайки им и услуги за автоматизирано събиране на почвени проби. Комбинирайки тази услуга с GPS система за навигация регистрират точно от къде са взети пробите и  помагат за планиране на специфично за стопанството управление на торовете. Заедно с теренното посещение и взимане на почвени проби от фирмата предлагат  и  почвени анализи за голям набор от макро и микро елементи, почвена текстура и други.