Начало

Консултантски услуги

Консултантски услуги предлагани от ЦКК

Услугите, които ЦКК предлага са свързани с консултиране, изготвяне и управление на проекти по всички европейски и донорски програми. Целия процес по изготвянето на проект преминава през различни етапи на предварителна оценка, кореспонденция с договарящите органи и постоянно наблюдение за допустимост, като периодично анализираме текущото състояние на всяка една компания.
Като лицензирана агенция за посредническа дейност, фирмата предлага на своите клиенти качествен подбор на персонал и управление на човешките ресурси. Кадрите, които ние търсим за развитието на Вашия бизнес са от всички професионални сектори, а нивото на подбора винаги отговаря на Вашите критерии.

С цел конкурентното присъстиве на пазара, предлагаме на нашите клиенти изготвянето на маркетингови и пазарни проучвания. Опитът, който имаме ни дава възможността да анализираме текущото присъствие на партньорите си, а препоръките, които даваме в следствие на проучванията водят до успешно развитие и увеличаване пазарните позиции.

Защо да изберете консултантска компания ЦКК

Професионален екип

Комплексно обслужване

Изготвяне на документация

Изготвяне и управление на европроекти

Централна Консултантска Компания ЕООД изготвя и управлява проекти по всички европейски и донорски програми за финансиране. Фирмата предлага консултации за конкретни решения свързани с инвестициите на бизнеса на всяка една компания. С екипа от професионалисти всеки един наш клиент може да се чувства сигурен, че ние ще генерираме проектни идеи и ще бъдем до партньорите до финализиране на инвестициите.