Начало

Новини

МИР ЩЕ СТАРТИРА ПОДКАСТ ЗА ЕВРОПЕЙСКИТЕ СРЕДСТВА ЗА БИЗНЕСА

Главна дирекция „Европейски фондове за конкурентоспособност“ (ГД ЕФК) към Министерство на иновациите и растежа (МИР) ще стартира свой подкаст. 🎥 Продукцията ще се снима в Sofia Tech Park.  Във всеки от епизодите ще бъдат представяни актуални новини и възможности за бизнеса да инвестира в ✔️ модернизация на производствата, ✔️ в енергийна ефективност и ВЕИ, ✔️ в кръгова икономика, по-ефективно използване на ресурсите и отпадъците, ✔️ в разработване и внедряване на иновации и др.

Новият подкаст ще допълни комуникационните канали на ГД ЕФК и МИР и ще даде още една възможност на представителите на микро, малките и средни предприятия в страната да получават  точна и  проверена информация за процедурите за безвъзмездна помощ и финансовите инструменти. Освен на представители на Главната дирекция, са предвидени и участия на експерти от различни браншове за нуждите на компаниите и как те намират отражение в мерките на държавата.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid0ZyU4unb5UhXevMKF242eLaQAXyfVbZQZBv4f7bERxL2dGJoU3n9HS2pBxTfYNtQCl&id=111161694892474