Начало

Новини

МИГ Струма – Симитли, Кресна и Струмяни 4.2 „Инвестиции в преработка/ маркетинг на селскостопански продукти“

Централната Консултантска Компания е в готовност да Ви подкрепи в следната възможност за инвестиции в селскостопанския сектор:
Отворена е процедура към МИГ СТРУМА- СИМИТЛИ, КРЕСНА И СТРУМЯНИ – Мярка 4.2 „Инвестиции в преработка/маркетинг на селскостопански продукти“
 Цел:
Със средствата от тази програма можете да помогнете Вашето предприятие да модернизира активите си, увеличи ефективността на производството и да постигне стандартите на Европейския съюз. Чрез инвестиции в нови технологии и иновации, можете да подобрим качеството и конкурентоспособността на Вашите селскостопански продукти.
Бюджет:
200 000,00 лв., с възможност за финансиране на проекти с размер от 25 000,00 лв. до 150 000,00 лв. Финансовата помощ достига до 60% от общия размер на разходите.
Допустими дейности:
От закупуване на земя до модернизиране на сгради и инсталиране на нови машини – програмата предлага широк спектър от дейности, които могат да подобрят Вашата производствена дейност. Не пропускайте възможността да подобрите енергийната ефективност, да внедрите нови продукти или технологии и да подобрите качеството на Вашите храни.
📅 Начален срок: 18.03.2024 г.
📅 Краен срок: 18.04.2024 г.
Свържете се с нас, за да разберете повече за условията на програмата и как можем да Ви помогнем да осъществите Вашия проект за развитие в селскостопанския сектор!
📧 Имейл: 𝗼𝗳𝗳𝗶𝗰𝗲@𝗰𝗰𝗰𝗶𝗻𝗳𝗼.𝗯𝗴
📞 Телефон: 𝟬𝟴𝟳𝟳 𝟳𝟵𝟵 𝟲𝟴𝟬