Начало

Новини

В момент на свят, заобиколен от интернет и технологии бизнес софтуерът не е „луксозна придобивка“, а спешна необходимост

Софтуерът в една производствена компания може да се окаже единственото средство за проследяване и управление на производтвените процеси, проследяване на човешкия ресурс и отчетност във всяко едно звено.
Преди години изпозлването на софтуер, от което и да е кътче на земята, изглеждаше абсурдо. Но бизнесът се променя, бизнесът става модерен, иновативен и дигитализиран.
Всъщност в момент на свят, заобиколен от интернет и технологии бизнес софтуерът не е „луксозна придобивка“, а спешна необходимост, а най-доброто решение е той да бъде създаден според конкретни нужди  и по индивидуално задание.

Към ОП Иновации и Конкурентоспособност съвсем скоро ще се отвори схемата „Дигитализация“, чрез която българският бизнес може да получи до 200 000 евро за закупуването на софтуер. Освен придобиването на нематериални активи фирмите могат закупят и хардуерни компоненти, необходими за използването на софтуерната система.

Централна Консултантска Компания ЕООД може да бъде Вашият партньор в изготвянето на успешно проектно предложение, като ние и нашите партньори можем да ви посъветваме какъв продукт да бъде разработен за Вас на база на необходимостите Ви.

За Консултация ни потърсете на 0877/799 680 или ни пишете на office@cccinfo.bg